Dentalni turizam

Hrvatska je odavno poznata kao turistička destinacija, u zadnje vrijeme postaje sve više i više popularna i kao destinacija za dentalni turizam zbog niskih cijena stomatoloških usluga.

Iako neke zemlje imaju puno veći standard od drugih, ljudima je sve teže podmiriti troškove medicinskih usluga, osobito kada su u pitanju zdravlje njihovih zubi. Stoga sve veći broj stanovnika EU razmišlja o rješavanju svojih zdravstvenih problema izvan svoje zemlje.

Implantologija, oralna kirurgija i fiksna protetika razlozi su zbog kojih stranci dolaze u Hrvatsku. U hrvatskim ordinacijama dentalne medicine dobivaju kvalitetnu i brzu njegu, individualan pristup te vrhunsku uslugu. Pacijenti u kratkom vremenu dobiju novi i ljepši osmjeh i po nekoliko puta jeftinije nego u zemljama EU dok je razina kvalitete usluga jednaka. Uz to imaju i priliku upoznati se sa ljepotama lijepe naše.

Takve trendove prati i Specijalistička ordinacija Vuletić. Našim pacijentima iz inozemstva osim vrhunske stomatološke usluge nudimo i upoznavanje našeg kraja, Sisačko-moslavačke županije. Pacijentima smo osigurali vrhunski smještaj i brojne usluge kojima ćemo im boravak učiniti što ugodnijim.Pacijenti koji dolaze na opsežnije implanto-protetske zahvate trebaju nas kontaktirat do dva tjedna prije kako bismo mogli u potpunosti isplanirati njihov boravak.

Ovisno o željama svatko će naći ono što mu najbolje odgovara:

  • prekrasni krajolik Parka prirode Lonjsko polje uz obilje životinjskog i biljnog svijeta
  • Moslavačka vinska cesta sinonim je za odlična vina, ukusna i bogata domaća jela, ugodno i domaćinsko ozračje, te ljubaznost domaćina. Domovina autohtonih vina moslavac i škrlet koji je ujedno i najtraženiji jer uspijeva samo u Moslavini , te vina bijeli pinot, rizling (graševina) i od crnih frankovka.
  • planinarenje na području Novske i bicikliranje parkom prirode, rafting na rijeci Uni
  • organizacija lova na divljač ovisno o godišnjem dobu
  • lječilište „Topusko" sa svojim izvorima termalne vode. Uz liječenje toplom vodom ovo lječilište nudi i liječenje blatom (cvijetom)
  • utvrda „Stari Grad" kao spomen veličanstvene pobjede nad turskim osvjačima,muzeji i galerije