O nama

vuletic10 rounded cornersSpecijalistička ordinacija Vuletić od svog osnutka 2001. godine nalazi se na današnjoj prepoznatljivoj lokaciji (na križanju Starog i Novog mosta u Sisku), te svih ovih godina pratimo najsuvremenije trendove iz područja dentalne medicine i našim pacijentima pružamo vrsnu i najkvalitetniju uslugu. O tome govori velik broj zadovoljnih pacijenata iz Hrvatske i inozemstva koji su nam najveća nagrada.

Dr. Ivančica Sušnik Vuletić ima iza sebe 15 godina specijalističkog staža iz dentalne protetike, usavršavajući  se na brojnim domaćim i inozemnim kongresima i tečajevima. Bitno je istaknuti kako je trenutačno jedini ugovoreni specijalist dentalne protetike sa HZZO-om na području Sisačko-moslavačke županije.

Od 2012. godine u aktivni rad ordinacije uključen je dr. Marko Vuletić kao druga generacije doktora dentalne medicine iz obitelji Vuletić. Dr. Vuletić je trenutno na posljednoj godini doktorata usmjerenog na područje oralne kirurgije i ortodoncije.

Naša djelatnost je temeljena na multidisciplinarnom pristupu liječenju stoga nudimo brojne usluge iz raznih područja stomatologije. Djelatnost ordinacije je specijalističko konzilijarna zdravstvena zaštita s naglaskom na protetiku, implantologiju i estetsku stomatologiju.